Klockan är ställd och hundarna sover...

Nu är klockan ställd på 06.30 och hundarna sover och det kan gott behövas ;) nu ska vi bara kolla på lets dance som börjar strax... Sen somnar vi nog gott och är redo för morgondagen. Jag håller verkligen tummarna för asetet skall gå bra imorgon. Min fina shiro ❤ jaja, natti på er då ❤ 

Norrköping

Hej på er ❤ vi kom fram vid halv fem och åkte raka vägen till tävlingsplatsen för att ställa upp våra tält. Sen åkte vi till hotellet, vi bor på scandic mitt i Norrköping. Vi köpte även mat på pizza hut och åt :-) och nu kom vi precis in på rummet efter att ha varit ute på promenad med hundarna. Det var en jättemysig stad att gå i :-) nej nu ska jag vila lite innan lets dance finalen börjar ;-) 

Mot Norrköping

Om en dryg timma så åker jag och shiro mot Norrköping! Vi åker med mammas kompis och hennes hund, hon tävlar också ;) så det blir en natt på hotell, och sen upp tidigt imorgon för tävling. Jag håller verkligen tummarna för att det skall gå bra denna gången med, hihi :-) men vi får se, det är alltid lika spännande innan. men nu måste jag fixa det sista innan vi åker! vi hörs senare, puss 

...


Bästa avslutet på dagen

 
Blir kär så fort jag hör hans röst <333 bästa ❤❤

Storstädat!!

Har precis storstädat rummet. Jag rensade allt och både dammsög och moppade golvet. Sen fick jag fixa iordning där dumle tidigare haft sin plats :( ❤ men nu ska jag äta middag som mamma lagat. Sen ska jag ut och träna shiro och fixa Linus och dumles gravar :-) ❤ 

Beställt ;)

Jag kom nyss in efter att ha gått långpromenad i skogen med shiro på 80min. så idag har jag totalt rört på mig 1,1 mil. Trevligt! Jag märkte dessutom att det blev fruktansvärt varmt att träna i långa träningsbyxor! Så eftersom jag har världens snällaste mamma så fick jag ett par hotpants från better bodies, dom kosta ca 400kr :-) supersnygga!! 

Tjing

Idag startade jag dagen med att springa i bunketorp med Sandra! :-) och nu håller jag på att kokar ägg och sedan blir det en långpromenad med shiro ;) ❤

Lill-plutten ❤

 
Idag när jag skulle gå ut med shiro imorse så lade han sig ner helt plötsligt... Och sedan spydde han 3ggr och ena gången trillade han. Därför har jag inte tränat honom idag och inte heller gått någon långpromenad. Han fick helt enkelt vila upp sig lite istället ❤ nu är det bättre med honom och imorgon kör vi träning som vanligt! :-) min fina prins ❤

Helt slut...

Hej på er ❤ idag var jag hos b.la läkaren. Har även varit hos frisören och färgat håret rött och klippt hela 20cm 😱😱😱 känns så konstigt haha! Men de blev bra ;) nu väntar jag på att äggen skall koka klart... Jag kom nämligen precis in efter att ha sprungit 3,5km, gjort 15x3 situps och 50 squats. Så nu är jag helt död! Men vi hörs senare ❤ 

Beställt & dagens outfit

 
Jag har beställt lite mer kläder idag. Jag lyckades dessutom få rabatt 175kr ;-) så det var ju bra! jag tänkte även visa dagens outfit, jag har min nya bh, mina nya trosor och mina nya jeans idag! :-) 

Bästa prinsen ❤

Jag kom nyss hem från agilitykursen med shiro. Idag övade vi på att hoppa genom däck, Långhopp, kombination med tre hinder, tunnel och balansbom. Allt gick galant och shiro var jätteduktig. Det enda som gick dåligt det var på slutet när han blev så varm av solen så han blev lite seg i skallen... Men jag är iallafall nöjd för dagen!! Längtar till nästa måndag hihi ;-) 

Godmorgon

måndag igen och ingen bra dag för min del... Jag är lite stressad över ett arbete i skolan som jag inte kommer någonvart med.... Och sen känner jag mig lite nere efter att ja inte kunde somna för jag tänkte bara på hur tyst det var utan dumle på rummet... :( min lilla plutt ❤ men de är agiilitykurs idag och det ser vi fram emot!! Skoj ;) 

nöjda för dagen

Jag kom nyss in efter en träning med shiro och en promenad. Dagens träning gick mycket bättre än igår och shiro var mer på hugget idag. Han var superduktig helt enkelt! Det var väldigt skoj att se framsteg igen :-) jag har verkligen jobbat hårt med honom, och det känns så skönt att sova om nätterna när man vet med sig att man presterat bra om dagarna. Imorgon blir det ju rolig agilitykurs igen så det ser vi fram emot minsann!! Här kommer dagens träningsmoment: 
- ringarbete 
- cirkelarbete 
- fot 
- slalom 
- vinka 
- krypa 
- var är brevlådan 
- stanna 
- snurra åt båda håll 
- ståträning 
- ligg 
 

Underbar förmiddag med prinsen ❤

Idag gick jag till tulebosjön med shiro, det tar ungefär 40min att gå dit :-) sen när vi va där så badade prinsen och jag kastade pinnar som han simmade ut och hämtade ❤ sen så skulle han fånga vågorna haha så han trampa på dom när dom kom ;) sen blev han jättelycklig och rejjsade runt som en galning och sladdade runt i sanden och kastade sig ut i vattnet och var helt sjövild!! haha ;) på hemvägen ville han väldigt gärna hålla i sin vattenleksak och han gick med den i tio minuter och jag fick absolut inte röra den haha ;) ❤❤ så det blev en lyckad förmiddag för oss! 

Myskväll

Nu är jag inne igen efter att ha varit ute och tränat shiro en timma plus en promenad på en halvtimma :-) idag var shiro ganska ofokuserad och hade svårt med koncentrationen... Det är ju lite sån han är, ibland är han svår att nå och då måste man jobba sig igenom det med hjälp av positiv energi. men han var trots detta väldigt duktig och jag är nöjd ❤ det blev: 
- stanna övningar 
- ringarbete 
- ståträning 
- pang 
- krypa 
- snurra 
- dansa 
- targetträning 
- fot 
- piruett 
 ja, det var alltså detta jag valde att fokusera på idag. Jag var mest nöjd med ståträningen då han skötte sig galant! :-) nu är vi nöjda föör dagen iallafall! Och så hoppas vi på en bra träningsdag imorgon! ;) nu väntar jag på mamma och Joakim så vi kan äta och så ska ja föreslå att vi kan kolla på nya wallander! 

BESTÄLLT

 
 

Veckoplaneringar

Jag har alltid varit en person som gillar att planera och skriva ner allt som skall göras för att sedan kunna bocka av det när det är gjort. Så denna veckans planering har sett ut såhär: 
Och sen har jag även gjort en planering för kommande vecka:

Tomheten...

Det är så tomt på mitt rum nu..jag hör inte längre dumle gnaga på hö eller springa och skvätta i spånet.... det är så himla tyst... Det enda jag hör är mina egna andetag... Usch vad konstigt det känns. ❤❤ min fina fina kola, jag älskar dig så mycket ❤❤ 

En sorglig dag ❤

Idag lämnade dumle mig ❤ därför har jag inte skrivit något, utan jag har bara varit ledsen och haft en tung dag... Men nu på kvällen så har jag kollat på lets dance och myst med shiro. Nu ska jag inte skriva mer så ha de så bra så hörs vi ❤

2 timmar

Idag blev det en timmes träning lydnad med shiro, vi tränade stanna, piruett, targetträning, sitt fint, cirkelarbete, fot, pang och ringträning! :-) sen blev det en timmes promenad med i det härliga vädret ;)  

Godmorgon

Hej! Just nu sitter jag i skolan och vi har lunch men jag är kvar i klassrummet och tänkte skita i lunchen och plugga lite istället. Jag har gjort en fördjupningsuppgift hela morgonen och den är nu klar och så har jag börjat på ett Svenska arbete som jag omöjligen kommer hinna bli klar med... Jag är jättestressad över det och jag orkar inte med det. 
 
Sen när jag kommer hem så är tanken att jag skall spela in en kommunikationsuppgift och sedan gå en långpromenad med Shiro + lite lydnadsträning. Idag skall vi fokusera på targetträning, och lite stanna och följsamhet m.m. Tänkte även öva lite cirkelarbete med honom. Sedan måste jag försöka få ner honom lite i ringträningen för han marscherar gärna lite väl mycket och de skall dom helst inte göra. Så det är vad jag kommer ägna min eftermiddag åt :-) Sedan måste jag hitta någon att åka med till vänersborg.. För hon jag skulle åkt med har fått förhinder pga av att hennes hund blivit sjuk. Väldigt synd... För jag kan ju inte ta mig själv någonvart. 
 
Jaja, nu skall jag försöka få något gjort. Hejsvej 
Large
 

Framsteg

Idag när jag skulle hämta Shiro hos dagmatte så räknade jag med att det skulle skällas en hel del och Shiro skulle säkerligen vara rent ut sagt förjävlig. Men när jag plingar på så hör jag kanske 5-6 skall och sedan hör jag hur Janne (Shiros daghusse) säger sitt, stanna, och sen öppnar han lite dörren på glänt, säger stanna igen och sen säger jag hej. Och därefter så släpper han ut Shiro, och helt tyst smyger han ut och hälsar fint på mig. 
 

Och för er som inte vet, så har jag gett shiros dagmatte och husse ett sätt som dom skall göra på varje gång någon plingar på, eftersom att han annars brukar skälla något förjävligt. Så det var jätteskönt att se att Shiro fattade grejen och faktiskt kunde vara helt tyst och sitta stilla innanför dörren trots att han hörde mig och dörren var öppen. Det glädjer mig att vi gjort så många framsteg senaste tiden. Min fina fina prins <3 
 
Har även tränat lite targetträning ikväll, jag har nu börjat lägga till ordet och ställt mig upp. Så det har på bara en vecka gått från - HAN NOSAR PÅ PLATTAN - NUDDAR PLATTAN - TRAMPAR PÅ PLATTAN - KOMMANDO LÄGGS TILL "TRAMPA" - JAG KAN RESA MIG UPP FRÅN ATT HA SUTTIT PÅ HUK. Så det är framsteg minsann, tills på måndag skall han i princip kunna det :-) 
 
Utöver detta så glömde jag ju säga hur duktig han var igår, jag var hos veterinären för en tandkoll vilket är i samma princip som när domaren ska fram och känna på hunden vid tävling. Han står på ett bord medn någon kollar tänder, och Shiro stod helt still och lät veterinären hålla på hej vilt med hans käft! ;) Jag blev så stolt och lättad över att han faktiskt förstod att detta inte var så farligt. Dessutom sa veterinären att hans tänder var jättefina, så det var ju toppen! :-) 
 
Och nu skall jag bara säga en sista sak, denna bloggen handlar typ endast om Shiro för tillfället. Det beror på, som jag sagt innnan, att jag har valt att lägga mitt liv på honom nu och verkligen försöka bli av med hans rädslor/osäkerhet och dominans mot hanar. På bara de senaste veckorna har vi gjort enorma framsteg och det har gett mig så mycket energi till att faktiskt fortsätta träna och utföra saker som Shiro kanske inte skulle klarat för ett halvårsen. Det har inte varit det lättaste att ha fått en förstahund som har problem, för mig är allt nytt och jag försöker lära av folk som kan och genom att gå kurser och tävla osv osv... Och tro mig, jag har lärt mig massor och det har även prins Shiro <3 

❤❤


Utställningstältet uppsatt

Jag prövade att sätta upp utställningstältet till kommande utställningar idag. Det tar ju sin lilla tid, men jag ska öva nu oordentligt så det går fort och lätt framöver :-) nu ska jag till vet. Med shiro strax! Ha de bra :-) 

Så stolt över shiripoo

Nyss hemkommen från agilityträningen. Och kallt gick så himla bra, han fattade allt och gjorde rätt hela tiden och han var så glad och nöjd den lille busen. Men det som glädjer mig mest är att han var lös under hela passet och gick inte ens fram till de andra hundarna, hans fokus på mig var underbart. Så himla skoj att se såna framsteg och kunna kontrollera shiro bland människor och hundar utan problem och att dessutom se framsteg på bara ett pass, det glädjer mig ❤ 

Måndag igen

Jag vet att jag inte bloggar så mycket nuförtiden men jag orkar faktiskt inte, och det beror på lite olika saker. Men jag kan iallafall berätta vad jag gjorde i helgen. 
 

På fredag och lördag gjorde jag väl inte särskilt mycket.. Var ganska trött och kände för att bara vila upp mig och inte göra något alls mer än att ta hand om lilla Shiro. Men på Söndag så åkte jag till skändlaskogen för en mysig jappepromenad tillsammans med Elisabeth, Helen, Birgitta, Annika, Emelie och Natascha och deras hundar såklart: Ester, Mezzi, Ida, Limax, Moa & Neli. Och givetvis lilla Shiripoo med haha ;) Vi gick en jättehärlig runda i skogen och för Shiro var detta en riktigt bra träning då han har blivit extremt dominant mot andra hanar och han morrar, skäller, höjer svansen och sträcker på sig riktigt ordentligt. Detta är ett beteende jag hoppas bli av med så jag tar alla chanser jag kan få för att träna bort det. I början var han hemsk och betedde sig otroligt illa, men när vi gått en bit så bytte jag och Elisabeth hundar så jag fick gå med goa ester medan hon försökte lugna Shiro. Sedan när vi tog en paus och fikade så började Shiro lugna sig och det var så roligt att se resultat, för sen kunde jag gå med Mezzi en halvmeter framför och till och med bredvid (Mezzi är den som Shiro ogillar mest), och han kunde dessutom ha Limax bakom sig (han är också en stor fiende till Shiro). Det var hur skönt som helst att jag kunde gå utan att han drog och utan att han gick på dom andra hanarna. 
 
Så träning ger resultat! :) Men i vilket fall som helst så var det väldigt mysigt och skoj att se hundarna så lyckliga och Shiro pussade jättemycket på tikarna, hihi gullprinsen. Men på slutet så gjorde Ester sig illa, stackaren. Så Elisabeth fick bära henne sista biten och kyla ner hennes ben och låta henne vila en stund, men tillslut kunde hon stå på sitt ben igen och det blev bra - vilken tur! :) 
 
Så nu har jag tjatat klart om det haha! Här kommer lite bilder med: 
JAG KOLLAR FÄSTINGAR PÅ SHIRO (FEM KRYPANDE TOG JAG)
SHIRO, MOA OCH NELI. DUKTIGA SHIRO TIGGER IALLAFALL INTE HAHA!
FINA GOA MEZZI NJUTER.
SÖTNOSEN ESTER
JAG OCH SHIRO (ÄVEN EMELIE OCH MOA) 
STORA FINA LIMAX
EFTER PROMENADEN VAR VI TRÖTTA 
JAG OCH TRE GOA JAPPAR 
VILOPAUS EFTER PROMENADEN
HELA GÄNGET SAMLAT 
VID UTSIKTEN
GOA SHIRIPOO

Vilken härlig dag!

Underbar dag med väldigt fint väder, 30 grader ❤❤ idag har jag solat ute i trädgården och bara njutit ❤ har även lagt in en del annonser på grejer jag säljer! Sen så har jag ringt och bokat tid hos veterinären med shiro, vi ska göra en tandkoll :-) och så har jag beställt lite böcker: 
DETTA SKULLE PUBLICERATS IGÅR 
IDAG: 

god lunch på er!!! Idag är vädret helt perfekt, ja funderar faktiskt på att ta årets första dopp till och med haha ;) shiro och dumle ute ute i trädgården Och njuter och ja ska strax ta och gå en runda med shiro... Ja skulle egentligen sprungit Göteborgsvarvet... Men de är föör varmt för att ja ska orka haha 😜 

Gick ni på den lätta

hahaHahaha klart jag inte kan sluta blogga era små kryp ❤ idag har det varit en otroligt fin dag! Det är nu 23 grader och klockan är över nio på kvällen... Hur skönt!? Idag fick jag hem min godisficka till kommande tävlingar och även alla kort jag har framkallat till mitt scrapbooking album! :) härligt minsann! det har varit en stressig dag.. Hann bara komma hem innan ja skulle iväg på mötet och därefter hem igen för att ta en långpromenad med shiro och Sandra. Det blev 1,5 h promenad. Sen blev det till att ställa sig i köket och laga sen middag! Och nu skall jag träna shiro innan jag hoppar in i duschen... Gud va trött jag är!!!! Jaja, ha en underbar kväll ❤

Lägger ner

Jag lägger ner bloggen nu. Den kommer finnas kvar, men inte jag. Då vet ni! 
 

Beställt och bestämt

Igår så beställde jag en godisficka till tävling med Shiro av en tjej som Josefine tipsade mig om. Så nu blir jag lite finare i ringen med lite blinbling haha :D <3 
 
Sen har jag även bestämt lite grejer, idag skall jag träffa Ida på en promenad, på Fredag skall jag träffa min barndomsvän Linn och nästa helg blir det bio med Sandra :) Skönt att ha lite inbokat! Sen så hoppas jag på att hinna träffa Clara i dagarna =) 
 
Skall också ta och höra av mig till en tjej som har en jappe, och se om vi kan boka in en promenad nästa vecka! 
Så himla skönt att få lite att göra nu efter att jag ägnat all min tid åt Shiro bara... Självklart kommer mycket tid gå åt honom nu när jag dessutom kommit igång med agilitykursen med honom. Men jag känner att det kan vara skönt med lite avlastning och göra helt andra grejer. 
 
Nu håller jag på att koka ägg till frukost och sen blir det target träning som vanligt, haha! ;) Är inte i skolan idag...Har haft ont i magen fram och tillbaka hela natten nämligen och sen har det vart lite dåliga dagar nu det sista förutom den grymma helgen med shirripoo såklart! Men puss på er <3 
 
Här får ni se spännet på godisfickan.. 

Så glad

Jag såg på skk att det fanns en tävling i örebro i augusti!! Så självklart måste jag anmäla mig till den samtidigt som jag kan passa på att träffa Jennifer och Kiro (Kiro är Shiros bror), tjihooo va skoj att dom äntligen kommer att få träffas :D Gosebrorsorna <333 
 
Jag hoppas verkligen att detta kommer gå att ordna, för vi har pratat mycket och vi vill gärna att dom ska få träffas!! Shiro har ju fyra bröder, men det är bara en som jag lyckats få kontakt med och då vill man ju ta vara på det! 
 
Men på tal om något annat, jag har ju gjort target träningen nu två gånger och han kan det nästan nu, redan :O Så jag ska bara fortsätta träna det ca 5 ggr om dagen! 
 
Utöver den träningen så skall jag även hinna med lite vardagslydnad!! Nu skall jag ta tag i "gå fot" träningen med, så han kan det inom en kort tid.. För det är väldigt bra om han kan det vid vissa tillfällen!! :) Det känns som att allt börjar gå åt rätt håll nu. 
 
Jaja, nu skall jag inte sitta här och skriva mer. Ha de bra! 
 

Hemma efter kurs

Kom precis hem efter att ha varit på agilitykurs, teori. det var jätteskoj och nu har vi även fått en hemläxa och det är trampa på targetplatta som han skall kunna, det ska alltså vara inlärt till nästa gång. Så nu blir de träning för oss!! :-) 

Utställningsbilder

 

Världens bästa prins

Idag när jag kom till arenan så kände jag mig både nervös och hade inga som helst förväntningar på shiro. När jag vä. Är i ringen så känner jag att nej detta kommer inte gå bra... Men sen kommer domaren fram till mig och säger att han får excellent 😱😱 jag blev såååå glad och förvånad!! Han blev knappt rädd på domarbordet heller, domaren fick till och med mäta honom utan problem, kan man bli stoltare?  Gud vad jag är nöjd. Detta kan jag leva på ett tag!! 

Tjingtjing

Vi kom fram ungefär vid klockan tre och nu har jag hunnit med en promenad med shiro och ätit jättegod middag :) nu laddar vi inför morgondagen minsann!! :) haha jag hittade lite roliga foton här på mig och även ett på min pappa och faster hahahahaha skrattar ihjäl mig va fula : -) 

Godlunch!

Idag gick jag upp halv åtta och duschade, sen mötte jag Sandra och lämnade dumle :) hennes föräldrar ska passa han i helgen åt mig! :) nu har jag kollat på tonårsbossen och bara tagit det lugnt. Skall alldeles strax packa det sista och sen vid tolv så åker vi mot Lidköping! 

Bra avslut på dagen minsann


Långrunda i skogen avklarad ❤


Stackars liten ❤

Shiro spydde upp hela magen i princip alldeles nyss... Det var hur mycket som helst :( men jag tog tempen, kollade andning och puls och även blodcirkulationen och allt verkar bra... Kollade ögonen också precis och pupillerna åkte ihop som dom ska när man lyser! Så förmodligen har han bara fått i sig något olämpligt ❤

Godmorgon

 

Att man inte ens kan få sova

blir så jävla förbannad När mamma och Joakim kommer hem vid två på natten och inte kan hålla tyst!! Dom vet att ja har svårt att somna när ja är själv och så ska dom komma hem så sent och börja diskutera och prata jättehögt och smälla i dörrar!!! fy va elakt. En timme har dom tjatat och ja har blivit pigg som en mört... Vi får väl se när jag somnar då.... 

Natti natti ❤

Nu ligger jag i sängen... Har precis gjort mig iordning och shiro med såklart, har borstat hans tänder hihi ❤ så nu är vi redo för vår skönhetssömn!! Imorgon blir det massa massa ringträning och packning inför helgen!! ❤❤ är så glad över min shiro, han är den enda för mig ❤❤ älskar ingen mer än ja älskar honom, och just nu är han den enda jag vill lägga min tid på ❤ natti natti 

Shiro sommaren 2013

 
6 Maj - Ringträning Öckerö (18 jappar)
11 Maj - Tävling, Lidköping. 
13 Maj - Agilitykurs.
19 Maj - Jappepromenad. 
20 Maj - Agilitykurs.
25 Maj - Eventuellt. Promenad med annan Jappe i KBA. 
27 Maj - Agilitykurs. 
31 Maj - Mot norrköping
1 Juni - Tävling Norrköping. 
3 Juni - Agilitykurs.
8 Juni - Tävling Vänersborg. 
10 Juni - Agilitykurs. 
17 Juni - Agilitykurs sista gången. 
23 Juni - Lämna Shiro till Emelie. (vi åker till spanien dagen efter). 
2 Juli - Eventuellt åka till Malung. 
12-13 Juli - Tävling Tvååker. 
7 Augusti - Eventuellt. Kurs (specialträning för tonåringar och vuxna hundar). 
24 Augusti - Tävling Ljungskile. 
 
Emellan aktiviteterna skall Shiro tränas och vi skall även hinna med några träningar ihop med Elisabeth och hennes tre jappar. 
 
Det kommer verkligen bli en rolig sommar för mig och Shiro!! Ser framemot alla aktiviteter och sedan så blir det skoj att tävla så mycket också!! :D 

Regnig promenad

Jag kom precis in efter en regnig promenad med shiripoo :) Han var lika glad för det, så jag fick ha min rosa regnparkas och stövlar och shiro fick ha sitt regntäcke på!! Behöver dock köpa ett nytt bättre till honom... Ska kolla på det idag!! Men nu ska jag göra lite nytta ett tag framöver!! :) ha de bra, puss ❤

Idag skulle min plutt blivit sju år :( <3


Dags att göra lite nytta

Jag har precis fått i mig en god middag som jag själv tillagade givetvis. Och nu sitter jag i soffan alldeles proppmätt och skall börja göra lite nytta. 
 

Har en hemtenta i biologi som skall vara klar imorgon så det känns läge att sätta fart nu. Jag skall sitta med den lääänge, kan säkert ta ett par timmar iallafall! :) hade tänkt hinna med att träna shiripoo med, skall verkligen försöka hinna men just nu känns det ganska kört hehe... Jaja, ni får ha en fortsatt fin kväll så hörs vi pusss <3
 

20 grader i skuggan

Åh det är verkligen sommarvärme idag!!! Hur härligt är inte det? ;) jag anmälde shiro till en till tävling idag med, skall åka tillsammans med Terese och dooleys som också ställs. Det blir skoj!! :) 

Äntligen!! (Tidsinställt)

Nu är shiro anmäld till en agilitykurs!! Ska bli så himla skoj att få komma ut och träna på riktigt. Jag vet att det blir väldigt mycket tjat om shiro i bloggen för tillfället men det beror helt enkelt på att jag har valt att ta tag i hans problem och även gjort ett val i att lägga all min tid på att få en glad, positiv och lydig hund. Jag älskar shiro över allt annat och nu så händer det mycket för hans del, träning och tävlingar... Kurser och promenader med andra... Det blir mycket så nu!! ❤

Godmorgon

Åh vilket underbart väder det är! skönt att det bara är en lektion idag :) sen ska jag hem och njuta av solen och träna shiro!! :) 

Så roligt och så lärorikt!

Åkte till Öckerö ihop med Helen och hennes Messi. När vi var framme så lyste solen och det var helt underbart väder! Där träffade jag Elisabeth och ca 15 ägare till. Totalt var vi 18 jappar! Så roligt hade vi och jag fick massa tips av både Elisabeth och Mikaela som äger en kennel som föder upp just jappar! Så himla skoj att få träna ihop med 17 jappar till!! Och vi tog givetvis ett foto med alla tillsammans som jag kan visa imorgon! :) kom hem halv elva så både jag och shiro är dödströtta nu. Godnatt på er! 

Godmorgon solen

Gud va skönt att vakna av att det är ljust och solen lyser in... Häärligt minsann! :) idag är det en ganska kort dag i skolan, och efteråt så åker jag till Öckerö för ringträning med ett härligt jappegäng! :) så kanske inte kommer ha tid att blogga särskilt mycket idag! Men vi hörs lite senare! Puss ❤

Prinsarna


Fotodags!

Strax så kommer en vän till mig för att fota både shiro och dumle :) det är så roligt att ha fina foton på djuren, jag själv äger ju ingen systemkamera så jag får ta hjälp av andra och det händer inte så ofta, men nu äntligen ska ja få lite foton att framkalla så jag kan fortsätta med mitt scrapbooking album! :) 

Godmorgon

Godmorgon :) idag ser det ut som att det kan bli ganska fint väder ändå! Hoppas det... Skall träna   Shiro idag och plugga lite... Sen ska jag bara njuta av dagen, är inte på topp... Känner mig lite ledsen över en sak... Men det är så livet är, alla kan inte ha de bra! :( men nu ska ja och min kurrande mage ta och äta lite frukost! :) puss 

Träning 60min agiility/lydnad

Kom precis in, blev ett kvällspass med shiro. 60min träning både agiility och lydnad blev det!! Han skötte sig galant, förutom ibland då han blev trött och tappade tålamodet. Nu är vi inne igen och shiro bara myser och jag har satt mitt feta ass i soffan :):):) vi hörs, puss ❤

Kosläpp och trerätters

Idag var vi på strömma naturbruksgymnasium och kollade på koutsläpp. Shiro var också med och det var en jävla massa människor där och en lååång bilkö :( efter kosläppet så sov jag middag och läste lite. Sen hade vi "halv åtta hos mig" här hemma, jag lagade trerätters till mamma och Joakim och dom betygsatte rätterna efteråt. Jag bjöd på laxrullar till förrätt, fiskrullader med potatis och hummersås till varmrätt och kladdmuffins med färska hallon till efterrätt. Förrätten fick 10 poäng av båda och varmrätten fick 9 och 7 poäng, efterrätten fick 9 och 8 poäng. Jag är jättenöjd!! Stod i köket i två timmar och det var inte lätt kan jag säga. här kommer recepten till allt :) 

Tårarna slutar inte rinna...

Fy helvete va ont jag har i magen nu... Tårarna slutade aldrig rinna :( har precis sett filmen hachiko och jag fick så fruktansvärt ont i hjärtat av att se den...den finaste film jag någonsin sett ❤❤ om ni inte har sett den, gör det!! 

Min favorithylla

Jag har två röda hyllor i mitt rum, och på dem har jag mina favorit "saker".. Jag har alla mina smycken (förutom halsbanden) och alla mina goda dofter, krämer, m.m. Och på hyllan över så har jag mina böcker... jag har bland annat böcker skrivna av Carolina Gynning, Sofi Fahrman, Isabella Löwengrip, Tyra Sjöstedt, Mari Jungstedt och Katarina Von Bredow. Alla böcker är sååå bra och jag bara älskar dessa hyllor - så tänkte faktiskt visa er hihi 

Träning 3 maj - 2013 SHIRO - 60minuter lydnad

Just nu verkar det vara lite krångel med att få upp videon här på bloggen... Men jag ska fortsätta försöka och förhoppningsvis så dyker den upp här någon gång under dagen! Shiro var iallafall otroligt duktig, fångade tyvärr inte de bästa momenten på videon menmen. Han skötte sig galant och dagens övningar blev:
 
- Sitt & Ligg , vid mig (fot). 
- Sitt vid konorna,, stanna, och jag ropar ligg längre ifrån och sedan hit. 
- Hopp (60cm klarade han idag!!!! :O)
- Slalom både med pinnar och mellan mina ben
- Dansa
- Snurra åt båda håll
- Buuuuuseeeeen (en snurrgrej jag lärt honom, ni skall få se så småningom)
- Tass
- Sitt fint
- Puss
- Piruett
- Stanna
- Pang (spela död)
 
Träningen varade i en hel timma, så man kan lugnt säga att Shiro var trött efteråt! Då tog vi givetvis en promenad och sen fick han dricka massor med vatten, så törstig han var alltså haha! Just nu ligger han och sover som en stock efter att ha vilat på altanen. Han skall faktiskt få lite ringträning ikväll också, och sen skall jag lägga ett sök inomhus. Men mer än så får det inte bli idag! Hade tänkt hinna med att borsta honom och även tänderna då. Så idag blir det en riktigt bra dag för Shiro!! :) Imorgon blir det träning igen och förhoppningsvis en lång promenad i skogen. Men nu skall jag börja fundera på lunch......pusss hej 

Träningsdags

Nu skall jag alldeles strax bege mig ut för att träna Shiro. Han är så gosig idag min lilla prins, hoppas han sköter sig idag hihi. Jag skall faktiskt filma honom lite under träningen så ni får se hur duktig han har blivit! :) 
 
Sedan skall jag sätta mig ner med min fördjupningsuppgift och skriva på den ett tag hade jag tänkt. Men nu måste jag kila iväg, puss så länge ♥ - Har gjort ett litet collage om Shiro i nuläget, kan vara skoj att titta tillbaka på någon gång hehe... 

Slutet-av-veckan-att-göra-typ

 
 

Berättelsen om pi

För två dagar sedan så hyrde jag hem berättelsen om pi, den verkade ju så himla bra. Tänkte berätta vad jag tyckte om den, och jag kan väsäga såhär... Den var INTE ALLS så bra som jag hade förväntat mig, absolut inte. Den var ganska långtråkig och seg och inte särskilt rolig att glo på...tyvärr! Så se den om ni vill, men räkna inte med någon höjdare till film! ;)

Härlig dag




RSS 2.0