Minnen från förra sommaren

Vill minnas tillbaka lite till förra sommaren <333 

Snart in på ny månad

Gud vad tiden går fort under sommarhalvåret alltså!!! Snart är det redan Juli, hallå stoppa tiden lite gud där uppe i himlen!! Man hinner ju ingenting innnan man sitter där i skolbänken igen...nej fy vill inte ens tänka tanken. 
 
Men sommaren är ju för härlig, hade vart lite härligare om sommaren typ varade i ett halvår...är ju typ bara varmt i en månad liksom -.- Men nej nu skall jag passa på att njuta av sommaren, det kan behövas <3333 Så ut och njut i solen med er, eller aa det kanske regnar ;) vad vet jag, jag är ju i Spanien mohahhah :D
 
Pusss hej 
 
 
 

Gud vad jag älskar alla jappar <3

Jappar är för underbara, åh va fint härligt gäng jag lärt känna med sina fina jappar <333
 
De jag umgås med är:
 
Elisabeth med sina tre tikar som heter Tindra, Ester och Ella. Elisabeth är en av dom som jag pratat med mest och hon har även hjälpt mig en hel del. 
Elisabeth med sina två hanar Viggo och Leo. Och denna Elisabeth har jag också haft bra kontakt med, hon är väldigt positiv och glad!
Helen med sin hane Mezzi. Helen är hur underbar som helst, jättetrevlig och hjälpsam. Hon har stöttat mig en hel del när jag haft problem med Shiro, och hon tror på oss. 
Annika med sin hane Limax. Annika är jättetrevlig, härlig person som jag också pratat med en del. 
Emelie med sin tik Moa. Jättesnäll, och vi åkte ihop till en ringträning och pratade väldigt mycket, hade en bra stund tillsammans helt enkelt. Jättego hund med som Shiro älskar. 
Natascha med sin tik Neli. Henne har jag endast träffat en gång, jättetrevlig hon med och glad! 
 
Så jag är väldigt tacksam att jag lärt känna alla dessa härliga jappemänniskor <33 

En trevlig kväll

Minns tillbaka till en väldigt trevlig kväll med Clara för ca 2 veckor sedan, kanske 3 till och med. Vi satt på balkongen och hade massa gott å äta, det var räkor, kex, morotstavar, vattenmelon och så vidare.. Jättegott var det och vi fick pratat en hel del <3 Clara är en vän som jag i perioder träffar väldigt mycket, men även om vi inte träffats på ett bra tag så tycker jag att det känns som om vi träffas jätteofta, vi har väldigt skoj tillsammans och tycker och tänker typ samma om saker å ting! :) 
 
Längtar tills vi ses igen Clarut, <333

Haha gullegrisen ville också med till Spanien


Hundpromenaden med midsommartema

I Lördags var jag på en hundpromenad i Kungsbacka med midsommartema, jag hade gjort en krans till Shiro men stackarn blev helt ledsen om han hade den på sig så jag valde att bara pynta hans sele med blågula band istället. Han var jättefin, hihi ;) 
 
Promenaden gick hur bra som helst och han skötte sig galant. Han blev kär i en tik, och stod bredvid två hanar utan att ens försöka morra. Han gick dessutom hela promenaden bredvid en hane vid namn Morris. Det gick så bra och han sökte kontakt väldigt ofta! Duktiga Shiro, det är så roligt när det går bra och jag ser framsteg. Så förhoppningsvis skall han inom en snar framtid kunna tävla ihop med andra hanar. 
 
Jag kämpar på som bara den med min prins, och har ännu hoppet uppe för att han skall bli bra tillslut och kunna bli min agilitystjärna <333 Världens finaste prins 

Nya böcker

I Söndags efter att jag hade lämnat Shiro så köpte jag med mig lite böcker som jag skall ha här i Spanien. Det blev fem böcker haha! ;) Men det är sååå roligt att läsa ju. 
 
Jag köpte dessa: Allt totalt blev 480kr
Mitt perfekta liv av Magdalena Graaf
En till bok av Magdalena Graaf - det ska bli ett sant nöje att döda dig 
Ego woman och ego girl av Carolina Gynning
Isprinsessan av Camilla Läckberg 
 
 

Agilitykursen

Jag och Shiro har nu genomfört våran första agilitykurs steg 1. Det var hur kul som helst och Shiro kan nu hoppa långhopp, kombinationer, däck och springa igenom vanlig och platt tunnel. Han klarar även balansbommen. Sen kan han ta hinder, båge med tunnel och hinder igen i bra hastighet. Vi har även övat cirkelarbete och det är han jätteduktig på nu, dessutom kan han tre olika byten utan problem! :) Så denna kursen har verkligen givit oss nått!! 
 
Och måste även säga att han kan slalom jättebra och har börjat få in hopp tekniken så att det går fort! Duktig kille <333 
 
Så i Augusti börjar vi agilitykurs steg 2. Skall bli spännande! Jag går hos Hundakademin och tränar för Emma Björnåsen. Kurserna kostar 1500kr/st. 
 
 

Mitt smink

Måste bara tipsa er om det sminket jag använder och har använt i cirka 2-3 år nu. Det är Bareminerals puder som jag använder, eller foundation kanske det heter. Haha, men det är ett pulver, så jag kallar det puder. Men i vilket fall som helst så är det väldigt bra, det täcker faktiskt väldigt bra och dessutom känns det fräscht. Det är ämnen i som inte täpper till porer som gärna andra lite billigare puder gör. Så det är verkligen att rekommendera, och för att veta vilken färg du skall ha så gör som jag och be om hjälp i affären och be dom sminka dig för att tydligt se vilken färg som passar bäst. Jag köper från kicks och där har dom uppställda sminkbord med spegel oftast, så det är bara att be någon att hjälpa dig att prova ut färg. 
 
Det kostar givetvis lite mer än de billiga varianterna, men det är det värt (speciellt om man har problemhy). Det kosta ungefärr 500kr :) Och finns som sagt i vanliga butiker som kicks... 
 
För bästa effekt skall man även köpa deras borstar, men dom är ganska dyra så jag kör med lite billigare varianter istället ;) 
 

Tänkte bara visa er nått

Tjing tjing hallå

Tänkte att denna dagen blir en dag att hedra min familj på hahaha, nej men imorse var det ju om min bror och nu tänkte jag bara berätta att jag också har världens bästa mamma :) Såå det så, hon ställer alltid upp och hjälper till <3 Även fast jag är lite av en näbbgädda som är jävligt tyken, som hon säger så har hon ju ändå lyckast få en stjärna till dotter. hahaha, finns ingen bättre än jag, så hon ska vara riktigt nöjd med mig :D 
 
hhahahhaah pung på dig mamma <3

Världens bästa bror 21 år

Idag fyller min bror 21 år, dagen efter jag fyllt ;) Tänkte bara vara så snäll och visa lite syskonkärlek även om det inte finns någon hahahaha (skämt å sido) 

Hejhejhej

Tänkte bara säga hej, det kan ju vara trevligt att höra ibland! Hejhejhej, hemskt mycket hej! :):):)
 

18 år

yeees, idag fyller jag 18 år, sååå hääärligt!!! Och det är ju inte helt fel att fira sin födelsedag i Spanien ;) 
v
Sååå nu har ni fått se hela mitt liv i bilder <333 haha inte riktigt, men ganska många halvfula bilder ;) 

Vart vi är

Jag är ju i Spanien nu och alla inlägg som kommer upp är tidsinställda, för jag har inte möjlighet eller ork att blogga när jag bara ska sola och bada hela dagarna ;) Vilket ni säkert förstår! Men jag tänkte att ni kunde få veta ungefär vart vi är :) Joakims jobb äger ett hus nere i Nerja som det heter, så vi bor alltså inte på Hotell. Här kommer lite bilder på hur det ser ut i Nerja. 
 

Låtar just nu

Här är några låtar som spelas på min spotify just nu, sååå bra <333
 
 

Dr hauscha - omdöme

Som ni säkert sett så beställde jag ansiktsprodukter från dr hauscka för ett tag sedan. Tänkte skriva hur dom har fungerat än så länge (har endast använt dem i en och en halv vecka. 
 

Jag kände skillnad ganska fort (men kan tyvärr inte vara HELT säker på att det är just dessa produkter som gjort den inverkan eftersom jag använder skinoren och p-piller mot huden med) Men jag tror att det var dessa produkter ihop med dem andra som gjort att det kändes skillnad fort. 
 
Huden känns lugnare och inte lika röd som innan. Det är så mycket jag har märkt än så länge, det bästa är att huden inte förvärrats iallafall! Det brukar dom flesta produkterna nämligen göra i början.... 
 
Det kostar cirka 200kr per produkt så pröva! ;) Jag använder rengöringscremen först och sedan ansiktsvattnet som heter Special (mot oren hy). Efter det så använder jag min kräm från läkaren - Skinoren. 

Min önskelista

Tänkte bara visa er vad jag har önskat mig nu till min födelsedag. Pappa har redan gett mig present (min gröna jacka + 300kr). 
 
Men av mamma och joakim + mormor och kenth så önskar jag mig detta:
Frontrow living väska 1999kr
Canvasbur till Shiro mellan 300-600kr typ 
Träningsbyxor från Better Bodies 750kr
 
Sen önskar jag mig lite olika body mists från victoria secret av några kompisar :):)

Shiros nya kompis Honey <3

Igår så smsade jag lite med min kompis Linn och så frågade hon om hon kunde komma hit så kunde vi snacka lite och ta en promenad med hundarna. Hon har nämligen tre hundar, men denne är en omplaceringshund som hon har. Denne sötnosen är en blandis mellan amstaff och pinscher. Hur söt som helst och busig, så vi gick i skogen och släppte hundarna. Gud vilket ryck Honey fick, och Shiro han med. Jävlar vad dom sprang, in i träd och över stenar, haha! Dom hade iallafall jävligt skoj och jag och Linn fick pratat lite, vi har ju inte setts på ett tag så det behövdes pratas en hel del ;) 
 
Så nu är Shiro kär i lilla Honey och dom är hur söta som helst ihop <3 pluttisarna!
 

Imorgon åker vi

Hallå! Jag vet att jag inte direkt varit aktiv här men jag har faktiskt inte orkat bry mig om bloggen denna veckan. Men nu är jag tillbaka, lagom i tid när jag åker till Spanien imorgon haha! Men jag skall göra några tidsinställda inlägg i veckan så det så!! ;)
 
Vi åker alltså imorgon till Spanien en vecka. Och idag skall jag lämna Shiro hos Emelie som ska passa honom, för imorgon hinner jag inte lämna honom eftersom att jag kommer ha en hel del att göra, ska packa och sen måste jag åka till både kicks och apoteket för att leta efter en solskyddskräm som jag kan ha. För jag kan ju inte ha en vanlig eftersom jag har dålig hy, så måste ha någon speciel som inte täpper igen porerna (de flesta gör tyvärr det).. 
 
Vi kommer vara framme i Spanien runt midnatt så det blir ju bara att sova, och sen kommer vi vakna av att det är min födelsedag <3 Fyller ju 18 på tisdag :D Och Sebbe fyller 21 på Onsdag! Så det blir lite firande nere i Spanien istället. 
 
Men i vilket fall som helst så skall det bli väldigt skönt att komma bort lite, för det kan behövas då och då! :) 
 
Puss så länge 
 
 

Jättetrevlig middag på ester

 
Vi hade det så trevligt igår!! Det var jag, min bror, syster, Joakim, mamma, mormor, Kenth, Emma, Henrik, Adrian, Claes och Terese!! :-) anledningen var att vi firade mormor som fyllt 60 år :-) ❤ jag åt bergtunga med pommes duschesse och handskalade räkor. Supergott! ;) vi kom hem efter nio på kvällen så shiro fick 6 timmars ensamträning och det var ju toppen! 

Klar innan elva

 
Innan klockan var elva så var jag klar med agility och lydnads träning med shiro + promenad på 25min. Dessutom hade jag hunnit baka scones innan med ;) så det känns riktigt skönt att fått gjort saker i tid!! Skall ju iväg på restaurang senare, vilket ska bli trevligt! :-) och ikväll skall shiro få träna på att städa igen ;) ❤ 

Bilder från dagen

 
 
 

Det går framåt igen

 
 
under denna veckan så har jag tränat järnet med shiro och vi har fokuserat både på agility och lydnad och det har absolut gått framåt måste jag säga!! Det är verkligen skoj att se att shiro tycker  det är så skoj ;) ❤ och nu på måndag är det sista gången på agilitykursen!! Men jag är redan anmäld till fortsättningskursen i augusti ;) sen på tisdag skall jag träffa Pia från hundens hus och få hjälp med shiros beteende mot andra hanhundar! :) nu känns det som att det hela börjar vända igen och snart har jag en stjärna <3 

Detta väder alltså!!

 
 
Jag och shiro begav oss ut på långpromenad i regnet och jävlar vad det regnade och blåste på oss. Shiro var ju så blöt så han blev pytteliten den lille grisen. Pälsen bara hängde och han var inte glad på slutet kan jag säga. Det blev iallafall 6,5km på 1,5 timme ( jag kan säga att det gick knappast att komma framåt)... Nu är vi iallafall inne i värmen igen och shiro nanar och jag skall fixa lite smått och försöka få bort det blåa på mina händer som kom från kopplet... 

Godmorgon regnjävel

Har sovit jättedåligt inatt pga av regnet... Det har verkligen låtit hela natten där ute och jag blir snart gaaaalen!!! Så idag blir det träning med shiro i regnet :( men vafan sånt e livet! Nu ska jag käka frukost, puss på er ❤

Långis

 
Det blev en långpromenad med Johanna och shiro också ;) men nu väntar jag på mamma som ska komma hem med sushi och ett paket till mig(tror jag) , visar sen vad det var ;) ha de toppen så länge <3 

Tränat och klart!

 
Hej på er ❤ efter massa morgonmys med shiro så ringde jag läkaren och pratade och sedan begav jag mig ut och tränade med shiro. Idag fokuserade vi på framförbyten, cirkelarbete, slalom och så la vi in lite kombinationer med hastighet, även tunneln arbetade vi med. Men skall köpa en säcktunnel nu så vi ökar upp svårigheten lite. Sedan la jag även in lite lydnad, fotarbete och vinka blev det. Sedan var jag nöjd och shiro skötte sig galant! ❤ påtal om träning så kan jag ju säga att jag själv lär inte kunna träna på ett tag för min hälsena gör så djävulskt ont när jag går, dessutom så ramlade en jävla lampa ner på min axel förut så den mår väl inte så bra den heller haha... Jaja! Nu ska jag ta och käka lunch. 

Morgonmys

 
 

Underbar kväll vid sjön <3

 
 

Perfekt träning

Jag begav mig ut vid tio för att träna framförbyten, cirkelarbete och ett annat byte som jag glömt vad det heter. Dessutom tränade jag på kombination med hastighet och slalom med mindre hjälper. Det går framåt kan jag säga! :-) shiro är jätteduktig och idag pausade vi ofta så han verkligen behöll motivationen. Han fick pausa i skuggan med vatten och så kylde jag hans tassar. Sedan blev det en promenad på tio min med hans redog od Sweden benviktsmanschetter. hoppas innerligt att dom skall hjälpa framöver :-) 
 

BESTÄLLT

Som många redan vet så har jag haft en jävla massa problem med finnar i många år och det kan jag säga, har rent ut sagt, förstört mitt liv. Det gör så att man får grymt dåligt självförtroende, man vill inte visa sig för andra, man vill inte vara med på foton och man vill helst inte gå utanför dörren. Och tro mig, jag har gjort precis allt för att bli av med helvetet. Jag har prövat duac, basiron, stioxyl, differin, skinoren, aberela, aboticin novum, tetralysal, p-piller m.m. Och jag har slutat äta socker, och tränat...Jag har dessutom prövat att sola mot det, prövat att äta äppelcidervinägerkapslar mot det och omega 3. Jag har inte pillat i ansiktet, jag har varit noga med att tvätta morgon och kväll och jag har gått hos läkare många gånger. Men tro det eller ej, inget hjälper. Så nu har jag gett Dr. Hauschka en chans. Beställde detta som sägs vara så himla bra för alla. Jag hoppas givetvis att det skall funka, men jag tror inte det (har gett upp hoppet kan man säga). 
 
Detta beställde jag: Det kostade 700kr, och då var det REA... 

Underbar agilityträning i perfekt väder

 Idag så var det återigen agilityträning som gällde denna afton. Vi hade snälla Johanna med oss som tog lite bilder och filmer, jag vill ju så gärna minnas detta framöver så det är ju extra skoj om någon är med och fotar lite.
 
Det vi arbetade med idag var:
- Slalom
- Platt tunnel med hinder innan
- Rund tunnel med hinder både innan och efter
- Däck
- Balansbom
- A- hinder
- Cirkelarbete
 
Det gick som vanligt väldigt bra, Shiro har inte problem alls med att lära sig nya hinder och så vidare, det jag istället måste jobba med är att få upp farten på honom. Så i veckan kommer vi fokusera på det väldigt mycket (jag har pratat med en tjej som är väldigt kunnig inom agility och tävlar i det, så hon har gett mig en del tips). Men det som gick lite oväntat på träningen idag var att när shiro skulle ta sig över a-hindret för första gången så springer han upp och på toppen så hoppar han hela vägen ner, cirka 3 meter i nerförsbacke :O Hallå eller?!! Va tänker Shiro med egentligen...Jag vände mig om och fick se min egen hund flyga i luften...Det är inte varje dag, haha! Men vi skall defenitivt öva på det hindret och verkligen försöka få han att förstå att han faktiskt skall springa nerför, inget annat ;) 
 
Men jag är som sagt väldigt nöjd med Shiro och han var glad, det är det som räknas. 
 
Nu skall jag snart krypa till kojs och imorgon väntar en träning med hastighet, cirkelarbete och framförbyten och så vidare... Många byten skall övas iallafall! :) 
 
Jag kom ju som ni säkert vet igång själv med min träning förra veckan men givetvis fick jag ont i halsen och det har hållt i sig ända tills idag så det känns väl sisådär... Och vad händer när halsontet släppt, jo då får jag ont i hälsenan när jag går. Suck! Men imorgon ger jag mig ut i spåret oavsett. Det går inte att vara otränad när man sysslar med agility. Jävlar vad mycket spring det blir emellanåt haha!  Puss och godnatt på er iaf <3
Bild: Idag gjorde shiro nått som tränaren aldrig hade sett förut (inte jag heller kan jag säga)... Shiro skulle ta ett A- hinder och ja vad för han, jo han hoppar av längst upp och flyger hela vägen ner... Herregud jag trodde han skulle dö men nej han var jätteglad han!

Student + bästis ❤

Jag har varit lite dålig här på bloggen men de beror på att jag var på student i onsdags hela dagen (både utspring och mottagning). Sedan så kom bästis hit igår och sov över ❤ vi kollade på film och hade de gosigt ❤ och idag så solade vi lite... Men för min del så hjälper det aldrig eftersom jag är vit året om haha ;) nu har jag precis duschat och väntar på att Clara ska komma hit! :-) ❤❤ 

Äntligen klar


 
go kväll på er eller va man ska säga haha. Jag var ute och sprang förut, det blev 5km + 30 squats + 30 situps + 30 utfall + 30 magövning som jag inte vet vad den heter + armgång 3ggr :-) skittufft... Sen gick jag fyra km med. Så det kändes allt bra. Efter det åt jag lite morötter och drack vatten!! Nu klev jag precis ur duschen och är redo att lyssna lite musik innan jag somnar ;) jag pratade med Clara förut med haha dör... Hon är lika störd som jag XD nej nu ska jag sova för imorgon blir det upp i tid då vi ska på student! Puss ❤

Orolig natt...

Det var ingen rolig natt kan jag säga... På senaste tiden har shiro spytt mycket och även igår gjorde han det, två ggr. Sen på natten så fick han en nysattack, han nös 12ggr på raken. Han fick svårt att andas... Och nu på morgonen är han lite slö och seg... Han har dessutom en knöl kvar från en fästing med massa var i...åh jag  blir så orolig, han äter dessutom jättedåligt :( jag skall ringa vet idag och fråga... Och som vanligt när han mår dåligt så blir det ingen träning, åh fy vs tråkigt :( men lite lydnad kan jag nog få honom att orka tror jag.. Vi får se helt enkelt :/ nu ska jag äta frukost! Ha de bra :-) 

00:29

Har legat och kollat lite på play på mobilen och nu lyssnar jag på musik ;) ja lever mig verkligen in i musiken hahah XD ja älskar att avsluta dagen med musik, man kan verkligen tänka på allt mellan himmel och jord..... Och nu tänker jag avsluta med att skriva tre positiva saker som hänt idag. De första positiva är självklart agilityträningen, att få se en sån glädje som shiro visar ❤ , det andra är att ja fick träffa en vän och bara snacka massa skit om folk, haha det kan behövas ibland! Och det tredje är att jag fick tränat och faktiskt känna mig lycklig över en stund ❤ nu fortsätter jag att digga musik tills ögonen slocknar, puss 

5km, check!

Det blev en springrunda på 5km ikväll och sen körde jag backträning, 10ggr upp för en brant backe, jobbigt ja ;) nu blir det ägg till kvällsmat och sen duschen!! 

Agilityträning

Idag har shiro hoppat kombination, Långhopp, däck, säcktunnel, vanlig tunnel och balansbom :-) det gick jättebra och här kommer bilder! 

Beställt!

Hej på er ❤ idag har jag vilat hela dagen och varit ute i solen... Jag tänkte bara visa er vad jag beställt. Jag har nämligen beställt så kallade benviktsmanschetter till shiro. Han går nämligen lite dåligt baktill så det skall hjälpa honom att få bättre rörelser och bättre koordination :-) väldigt bra minsann! Min lilla shiro ❤ 

Bästa pojkarna ❤

 

Fy

Värsta natten på ett bra tag... Jag har sovit skitdåligt. De är så jävla jobbigt att vakna hela tiden och va ledsen... Jag har tänkt på en vän till mig som betydde allt för mig...men ja förstör alltid :( åh fy va ja saknar bästi :( ❤ ibland hatar jag verkligen mig själv.... 

Om min vistelse i norrköping

Hej på er! Jag har haft en jättebra helg och är jätteglad över att jag åkte till Norrköping. Igår efter att ha åkt bil i närmare fyra timmar så kom vi äntligen fram till hotellet. Där välkomnades vi på ett väldigt trevligt sätt, dom hade lagt en fin lapp och önskade oss lycka till på utställningen och sedan fick vi en påse foder med. Hur snällt?
Sedan efter att vi hade checkat in på hotellet så tog vi en promenad med hundarna. Vi gick mitt i stan och det var väldigt mysigt där, solen lyste och det var massa människor ute på uteserveringar m.m. Så det var en härlig stämning :-) Därefter återvände vi till hotellet för att resten av kvällen kolla på Lets Dance finalen. Jag tyckte det var synd att Oscar inte vann..Han har varit snäppet bättre hela tiden, men men. (haha jag vet, jag är en liten lets dance nörd :p ). Vi somnade väl runt elva tiden och klockan var ställd på 06.00.. När vi väl vaknade så gjorde vi oss iordning och gick ner för att äta frukost, det är så himla gott med hotellfrukost mmmm... Jag åt två frallor med ost på den ena och kaviar på den andra, sen tog jag ägg och äppeljuice med :) Jättegott! Därefter åkte vi mot utställningen och eftersom vi hade satt upp tälten kvällen innan så slapp vi ju det idag! Skönt. Vi hade tyvärr våra ringar så långt ifrån varandra som möjligt så vi fick gå åt varsitt håll. Men jag pratade lite med de jag känner bland jappefolket så jag hade det trevligt ändå. 
 
Efter en två timmars väntan så var det min tur. Shiro gick superfint! Han brukar nämligen marschera och då framhävs inte hans naturliga gångart, vilket domaren vill döma. Så det var väldigt skoj att träningen vi gjort hemma gav resultat. Han gick otroligt bra! Sedan när domaren skulle känna på honom på domarbordet och kolla tänder så tänkte jag som vanligt att nu blir han väl rädd, men icke. Han var sååå duktig, jag blev så otroligt stolt över honom. Min fina fina prins <3 Vi fick excellent, och inget ck pga av att han gick lite dåligt baktill. Men jag är verkligen mer än nöjd, shiro har gjort enorma framsteg och det är det som är huvudsaken. Min älskade fina prins!  
 
Efter tävlingen så packade vi ihop och drog hem. En bilresa på drygt fyra timmar är väl kanske inte det mest roligaste haha... Men det gick! Shiro sov hela vägen där bak i buren så det var ju skönt. Vi tog ett stopp på vägen och åt med, jag åt lax med potatis :-) Gott!! ;) Vi var väl hemma kring 16.00 tiden, så jag har hunnit packa upp och så. 
 
Nej nu skall jag inte tjata mer. Ha en fin kväll så hörs vi! 
 



RSS 2.0