Bytt ställe

http://nattstad.se/amandajonsborg 

Mango ❤❤

 
Åh va härligt det var att duscha med produkter från body shop ❤❤ jag använde mango bodyscrub först och sen shower gel, det luktade sååå gott!! ❤❤❤ 
 
nu känner jag mig iallafall lite fräsch hoho 😘 ska ta och bege mig ut om en stund i det härliga vädret tänkte jag! Och sen träffar jag Ida runt tvåtiden 😏😏

Godmorgon

 
Vaknade vid nio men ligger fortfarande i sängen. Skall bege mig upp nu och äta frukost! Sen vid tvåtiden skall jag träffa Ida! :) 
 
just det ja, igårkväll vid halv tio tiden så tränade jag. Det blev en springrunda på ca 5km och sen gjorde jag 40 utfall, en minut i 90 grader, 30 rumpövningar (svårt att förklara hur den görs. Och sen blev det raka vägen in i duschen!
 
idag blir det ytterligare en springrunda med lite styrka som avslut. Det känns så bra nu när jag tränar för jag orkar mycket mer och det är roligare!! 

Så glad <33

 
 
 
 
 
 
 
 
 
hej på er! Igår hade jag ju min 18års fest och den blev så lyckad!! der var många som kom och alls var glada och vi eller rättare sagt jag hade väldigt kul. Och min Emelie är världens bästa, jag älskar henne så himla mycket <3 världens finaste vän, så det så 😊😊 så glad att hon kom, för det finns ingen bättre än henne. 
 
jätteskoj att alla kom men vissa var väl lite tråkiga och bara drog utan att säga hejdå! Men det är deras, inte mitt problem. Jag hade jävligt skoj och det är det som räknas eftersom att det var MIN kväll ❤❤ 
 
fick lite fina presenter med, så härligt ❤❤ tack allihopa ❤❤ 
 
 

Nya träningsbyxor

 
Här är mina nya träningsbyxor från better bodies, finns att köpa lite överallt för ca 750kr :) tack mormor och Kenth! 

Godmorgon

 
 
Hej på er. Jag har visst glömt bort att blogga på två dagar hoho. i förrgår så tränade jag enligt ett program med styrka i 40min och igår blev det en springtur på 6km, och jag var hela 5min snabbare än vanligt!! Sen blev det mage och rumpa träning i 25min. Jag tränar inte för hårt i början eftersom mina knän har varit kassa, har ju gått hos sjukgymnast för dem. Så jag börjar lugnt helt enkelt! Idag skall jag till tandläkaren om fem min, sen ut och springa igen + styrka. Är redan ombytt haha! Och lite senare kommer mormor och Kenth hit för att gratta mig!! :) oj nu måste jag skynda till tandis. Puss hej 

Ska köpas

Har två saker som jag skall inhandla i dagarna, det ena är en ny plånbok och det får bli en snygg Michael Kors, lite bättre kvalite än jag haft innan haha! Sen så är det andra ett par nya Hunters i svart, för jag känner att rosa passar inte till allt hela tiden. Snyggt med lite mer klassiskt svart, tycker jag ;) Så det skall jag införskaffa inom kort! Hoppas även jag får mina träningsbyxor från better bodies som jag önskade mig <3333 Annars får jag köpa dem själv, hoho :):)
 
Vill även ha ett ljusblått hurtta regntäcke till Shiro, det kostar ca 500kr och är superfint!! Jag sålde mitt förra, för det var i färgen beige, och det säger ju sig självt att det är fult haha! Så det blev jag av med, så nu vill jag verkligen ha ett nytt, det kan behövas i detta regniga Sverige! :) 
 
Pusssss <3
 
 

Spanien del 1

Här kommer del 1, bilder från hur det såg ut där vi bodde (vi bodde i ett hus med innergård och terass). 
Uppe på terassen, utsikten på alla fina hus fick jag dock inte riktigt med. 
Nedanför är innergården, och på andra sidan taket kunde man gå över så var det en till terass där (till vänster i bilden går man över, syns inte riktigt)
Matsalsbord, det ser lite stelt ut men det var väldigt mycket vitt i huset så det är därför. 
Fick ingen bra bild, men här är soffan i vardagsrummet. 
En del av köket. Huset hade även fyra sovrum med två dubbelsängar och två våningssängar så man fick plats att vara 8 personer, men vi var bara sex personer. Jag sov i dubbelsäng med Josefine, och Felicia och sebbe hade varsitt eget rum :) Två badrum fanns med, och även två ytterdörrar och huset gick runt innergården, så det fanns även tre altandörrar på olika håll. 
 
 
 
 

Onsdag

 
God lunch på er eller vad man nu ska säga haha! :) Jag gick upp redan klockan sex imorse för att jag skulle åka in till sahgrenska, till hudmottagningen igen. 
 

Fick samma besked som alltid, fortsätt tvätta dig som du gör och så skulle jag byta ut skinoren mot differin. Alla dessa jävla krämer gör mig galen, jag orkar fan inte pröva 40734583479 olika krämer hela tiden, de är ändå samma skit i alla och inget hjälper så varför kan dom då inte ge mig roacuttan så jag kan bli av med skiten en gång för alla. 
 
Sedan sa kärringen att jag antagligen skulle lida av acne fyra år till...Tack för den! Så ja...vad ska man säga, jag är väl inte direkt nöjd med vården jag fått... Inget har hjälpt i längden så tänker fan aldrig åka till det äckliga jävla sjukhuset igen.. 
 
Men bort med all negativ energi och fram med det positiva! :) Efter läkaren så lämnade jag in en bok som jag glömt lämna in och sedan tog jag mig hemåt för att laga lunch.
 
Nu sitter jag och fixar med fotoalbum på fb från Spanien. Skall lägga upp här så fort jag är klar! :) Sen skall jag träna och duscha innan jag åker till Clara för att käka tacos och fixa och prata lite inför helgen :):) Men nu måste jag fortsätta, tjing
 
 

Från 30 graders värme till 14 graders kyla...

Hej och godmorgon på er <3

Vi kom hem igårkväll efter en helt underbar vecka i Spanien. Det har varit jättevarmt och härligt och jag har njutit hela dagarna och kvällarna. Vi har på dagarna legat på stranden och solat flera timmar, sedan har vi shoppat och gått ut varje kväll på olika restauranger och ätit gott. Jag har både ätit svärdfisk, fajitas, tapas och stora tigerräkor. 
 
Sen har vi besökt två ställen under resans gång med, det ena var ett räddningscenter för åsnor, mulor, hästar, katter, grisar, hundar och även ett får. Dessa djur har alltså hittats vanvårdade, eller rejält skadade och så har detta stället räddat dom och folk kan åka dit och besöka djuren och donera pengar till dem. Vi fick varsin hink med morötter och bröd som vi fick gå in till djuren med och mata dem. Det var jättemysigt och djuren var så söta så <3 Den ena hunden var 16 år och sov mest hela dagarna, han hade varit på centret sen dom öppnade det. 
 
Den andra platsen vi besökte var grottorna i Nerja. De är Europas största, eller vad det var. Jag tyckte såklart det var jättehäftigt att se, men jag blir lite stressad av att vara under jorden och i grottor, det kan ju faktiskt rasa. 
 
Tänkte även berätta om min 18-års kväll, jag fyllde ju år i Spanien. Jag fick min väska som jag önskat mig, och två böcker och ett nagellack. Perfekt present av mamma och joakim! Sedan gick vi ut och käkade på kvällen och lite senare så beställde Felicia in massa drinkar till mig haha, det var ju trevligt såklart! Så det blev en sen och lyckad kväll minsann. Jag är iallafall väldigt nöjd! 
 
Jag har faktiskt även hunnit med att träna lite i Spanien, jag tog mig ut på morgonen och sprang i värmen, jätteskönt men jobbigt. Sen har jag även powerwalkat och det gav mig en jävla träningsvärk i rumpan för jag tog massa trappor i dubbla steg, så det kändes. Men skönt att träna lite innan stranden faktiskt. 
 
Och på tal om stranden, den var jättefin. Och havet med såklart, jag har badat massor i det härliga salta vattnet. Flera dagar så var det röd flagg, vilket innebär badförbjud men jag badade ändå såklart. Och jävlar vilka vågor det var, jag åkte ner under dom och landade på botten och sen direkt när man kommer upp så hinner man inte andas innan en till våg tar en. Så häärligt, men vilka krafter alltså!! Det gäller att inte simma för långt ut ;)
 
Ni skall självklart få se en massa bilder från resan. Men det blir i ett annat inlägg, skall bara göra ett album på facebook först och sedan skall ni få ett härligt inlägg med massa bilder från resan. Hoppas ni ser framemot det! :) Pusss <3 

Dags att komma hem igen

Idag så är vi påväg hem, just nu sitter vi antagligen på flyget om allt är som det ska. Så det blir normal bloggning imorgon igen när jag vaknat, kommer nog vara ganska seg antagligen. Men som sagt, inga mer tidsinställda skitinlägg utan nu blir det som vanligt igen <3 Hoppas ni haft en fin vecka i Sverige allihopa! 
 
Pusss vi hörs 

Beställt!

Har gjort en ny beställning på produkter från dr hauscha, som ni såg i tidigare inlägg i veckan så var jag ju nöjd med produkterna så jag fortsätter använda dem helt enkelt. Det var REA så ansiktsvattnet kostade cirka 209kr och krämen kostade 127kr (rea alltså, så totalt blev det 330kr).. Ganska bra pris om jag får säga det själv ;) 
 
Jag köper ifrån en sida som heter isilia.se , det har funkat bra hittils och dom har ofta rea på produkterna vilket är bra!! :)
 
Pusssss 
 

Beställt!

Har gjort en ny beställning på produkter från dr hauscha, som ni såg i tidigare inlägg i veckan så var jag ju nöjd med produkterna så jag fortsätter använda dem helt enkelt. Det var REA så ansiktsvattnet kostade cirka 209kr och krämen kostade 127kr (rea alltså, så totalt blev det 330kr).. Ganska bra pris om jag får säga det själv ;) 
 
Jag köper ifrån en sida som heter isilia.se , det har funkat bra hittils och dom har ofta rea på produkterna vilket är bra!! :)
 
Pusssss 
 

Bästa butiken

Hallååå där på er allihop ;) Tänkte tipsa er om en butik som jag handlat från, även mamma har gjort det och kläderna där är superfina och man får en liten fin hälsning på ett papper i paketet när kläderna kommer. Kvaliten är jättebra och det känns som att priserna är väldigt passande med! Jag har beställt en svart döskalle tröja där ifrån som ni som känner mig säkert har sett! Den är jätteskön och fin, och kostade 400-500kr om jag inte minns fel! vet tyvärr inte om den finns längre... Men butiken heter iallafall Clarks och ligger i Skövde. 
 
Beställ därifrån om ni vill ha hääärliga prisvärda kläder :) 
http://webshop.clarks.nu



RSS 2.0